Tjugoarton Bast

Ännu en födelsedag har passerat. Denna gång blev jag tjugoarton. Känns ingen större skillnad jämfört med att vara arton. Sinnet är det samma ;o)

På min födelsedag sken solen som aldrig förr. Det var ett strålande väder. Jag promenerade två timmar på förmiddagen. Sedan åt jag en mumsig frukost och gjorde därefter vid mig. Klockan två var det sedan dags för Casinorevyn på Kulturhuset. Det är snälla snälla Nettan som bjuder ut mig på sådana festligheter. Det var jättebra! Jag gillar verkligen sådant! Jag tror det är fjärde eller femte året i rad som jag får följa med henne dit! TACK!
Efter skojigheterna for jag till min systers familj i Vinslöv. Jag och Merit promenerade en timme i barndomsbyn och sedan bjöd de mig på pizza och godis! En födelsedag som gjord för en drottning! I like! Jag fick världens finaste tulpanbukett av familjen Lindström. Den prydde min lägenhet under hela påsklovsveckan. TACK!
Av mina söta vänner Anette och Sofia fick jag ett smyckesträd. I det har jag nu hängt mina ringar m.m. Både snyggt och funktionellt!





Igår (Annandag Påsk) hade jag släkten på kak-kalas. Det var trångt men mysigt! Jag är så glad att jag har släktingar som kommer och förgyller min dag. Man behöver inte slå på stort, det är trevligt att bara träffas, prata med eller lyssna på varandra. Jag tror att jag fick med dem alla på ett enda kort taget i mitt kök:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0